Jump to content
DVDVR Message Board
RIPPA

Tell Me How You Broke The Board...

Recommended Posts

The "Report Weird Thing Thread" got all sorts of wonky since the board's issues this AM.

 

Just to be safe - I am closing that one and starting a new thread.

So if you come across stuff that, in theory, we can fix, let us know here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yesterday I encountered an error whenever I tried to view the Marvel Studios thread, but it works today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not reporting anything, but didn't someone say once that having threads to over something like 50 pages plays havoc with the board? Maybe we close all threads when they reach a certain page count and then whatever mod closes it, just opens a new one?

Share this post


Link to post
Share on other sites

There was also an issue with me trying to get to the last unread post in the borderlands thread. SQL DB two line error.

 

So I clicked on the last page and it seemed to right itself...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah - something had broken the tables (I am guessing something like Google or Bing) so when I was debugging I got a billion "Client didn't close table properly messages"

 

So that was what causing the weird unread post messages.

 

In regards to the larger thread messages - yes, a suggestion was made to try and keep threads to a reasonable size just because it softs the load on the board as it isn't trying to process 1000 300 page threads. That is why when this board started we moved to a monthly or yearly model with most of the threads.

 

Plus - it helps that we paid for a better server that can manage a bigger board (the recent problems are more of the malware attack variety)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing to report. I just found it odd that when I read the title of this thread, my first thought is Broke Board Mountain. Maybe the next thread title, perhaps?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I seem to be having trouble logging on on the mobile site, but I just logged on the desktop no problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I broke the board with my awesomeness.

 

I have trouble logging into the mobile site, too, but I don't need to look at the mobile site so badly that I'm worried about it.

 

Rippa, you might wanna close the GTA thread an make a new one - that sucker's hyooge.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I broke the board with my awesomeness.

 

I have trouble logging into the mobile site, too, but I don't need to look at the mobile site so badly that I'm worried about it.

 

Rippa, you might wanna close the GTA thread an make a new one - that sucker's hyooge.

Goddamnit, do not listen to this man!  He's been smoking that shit he got off Lamar.

 

Don't kill the GTA thread if you can keep from it.  I've become emotiOnally attached.  It's the first thread that I actually regularly posted in since I began lurking around the DVDVR boards like...goddamn has it been 10 years? More?

 

Fuck me, I just now realized I'm old.

 

*edit, because I forgot an O*

Edited by misanthrope304

Share this post


Link to post
Share on other sites

The quote button doesn't work for me in Explorer.  It seems to work okay in Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The quote button doesn't work for me in Explorer.  It seems to work okay in Chrome.

 

It works now.

 

Obviously.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Safari (on my ipad) or Chrome (on my phone) I don't see any of the compose options (image/link/etc.) in the reply box in either the mobile or normal versions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Safari (on my ipad) or Chrome (on my phone) I don't see any of the compose options (image/link/etc.) in the reply box in either the mobile or normal versions.

Ive never seen them on my ipad or phone. (Ie, why i never do links correctly)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think Anthonyet wants today to be Sylvain Grenier day. 

 

RALPH LAUREN IS OUR WRESTLER OF THE DAY~???

Share this post


Link to post
Share on other sites

What can be going on if I have the "remember me" button checked at the login screen yet I have to login every time I close and reopen the browser? No big deal, I just wondered if there's something I'm doing wrong or if I need to change one of them there settin's.

 

EDIT: It seems to have resolved itself or been resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I keep getting an acct named "resmusyr" liking the same post everyday.  I click the user, and it comes up as if it doesn't exist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For the past few weeks, the board won't remember name/pass from my shitty iPhone 4. This was never a problem for the previous year and a half. I did all the iPhone tricks to force passwords to save and even allow cookies, but all to no avail. This really isn't that big a deal, but at the same time, I'm a 30-something with thumbs of molasses and having to sign in this long ass user name from my phone all the time just makes me barely ever check the board instead.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×