Jump to content
DVDVR Message Board

Another Board "Upgrade"


RIPPA
 Share

Message added by RIPPA,

I am just testing something

Ignore me as usual

EDIT - Ooooh this worked and is fancy. Leaving here as example

Recommended Posts

On 9/13/2020 at 4:02 PM, RIPPA said:

It just worked fine for me and I tired as both myself and as a guest

Now I have an iPhone X so my Safari will be more up to date than say an 8

Yeah I have an 8. Its weird because everything about the site looks super clean, and I can see your pinned post in this thread, but no other posts in any threads. I've tried googling and I'm not coming up with anything. Hopefully an update will just take care of this.

This isn't happening to anyone else?

Link to comment
Share on other sites

On 9/13/2020 at 9:29 PM, Craig H said:

I always live the default life. I'm tempted to try one of the other skins, but also afraid to do so.

C'mon take five seconds and just change your theme to one that's not written in all caps. Save those for last.

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, matt925 said:

Yeah I have an 8. Its weird because everything about the site looks super clean, and I can see your pinned post in this thread, but no other posts in any threads. I've tried googling and I'm not coming up with anything. Hopefully an update will just take care of this.

This isn't happening to anyone else?

I tried on my Son's 8 and it worked fine so my suggestions would be

A) try on another browser (ie: chrome) on your phone

or

B) log off, clear your history, etc on your Safari app, try logging in again

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

 

7 minutes ago, The Green Meanie said:

How does inserting images work now? I've tried [img] tags and directly posting the link and neither work.

I just right clicked on the image I wanted, selected copy image, and then pasted it in this box and the image showed up. Is it a specific image you're having trouble with or all images?

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, The Green Meanie said:

Okay, lemme try using those methods

Edit: When inserting the image link I get this error message: "The link could not be embedded because of an unexpected error: error: undefined."

Post the image link - even if it doesn't work.

That will at least allow me to see what you are trying to post

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...