Jump to content
DVDVR Message Board
Sign in to follow this  
RIPPA

I.... MAY.... have upgraded the board

Recommended Posts

Sorry about that. I was running the new upgrade and the guys renovating my apartment decided that was the prime time to cut my internet.

It should - SHOULD - be okay now.

This was a full board upgrade so expect weird shit. Namely expect NONE of the skins (except the default) to work until I can find updates for them.

Yeah... carry on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, CreativeControl said:

My day at work went so much slower while the site was down

It went slower for me, but it's amazing how much work I got done in the past couple hours.  So yay productivity, I guess.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

That was scary. I had to read about current events with my morning energy drink. Current events! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank god it's back.  I didn't come to work to do work like some kind of god damned manimal.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Technico Support said:

It's really slow right now

Matt just mentioned the same thing to me but I am not having any issues so that means I have to figure out what it is isolated too.

I mean I already know we are pushing the limits of the server so we shall see what is smoking.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Being a major upgrade, it's probably redoing all of the caches.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just delete all posts older than a week. Nothing will be lost!

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Ryan said:

Just delete all posts older than a week. Nothing will be lost!

That would probably be strangely comforting.  it's been a couple years since there was a prolonged board crash/total purge/start over from scratch.  It just doesn't feel like the DVR we all know and love if the board isn't down for at least one week out of the year.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just ran another board update

Expect some skins to still be jacked up.

If you had to log-in, that was most likely the reason why

Share this post


Link to post
Share on other sites

Small quick update just took place.

Carry on

Share this post


Link to post
Share on other sites

My arms fell off for a few minutes, other than that, no big deal. I'm typing with my nose. This took 20 minutes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You need to get those CGI arms that Jeremy Renner got

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

There’s a weird issue with images on mobile right now for me. They are rather large and end up out of the post box. Anyone else?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, PetrolCB said:

There’s a weird issue with images on mobile right now for me. They are rather large and end up out of the post box. Anyone else?

Is it all threads or just a specific one?

The reason I ask is that sometimes a single post will break the table but it is usually confined to just that thread

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, PetrolCB said:

There’s a weird issue with images on mobile right now for me. They are rather large and end up out of the post box. Anyone else?

This happened to me before the upgrade too. I think it's how some posters upload the pictures because it's usually the same people's posts. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I need you people to NAME NAMES~!

Share this post


Link to post
Share on other sites

START SNITCHIN'! - Rippa

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, RIPPA said:

Is it all threads or just a specific one?

The reason I ask is that sometimes a single post will break the table but it is usually confined to just that thread

It’s not all threads. Just the obvious ones, like the photos and gifs thread. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I fixed the photo thread. I can look into it more when I get home.

It might be another issue around not posting in plain text.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It’s still happening. Like most, I’ve always been pasting the URL and it automatically placed the photo in the post. However now, it’s gigantic again. It was fine until yesterday, so I dunno. 

The plain text thing I thought only applied to posting Tweets, so they’d show up instead of having to click the link. 

I mean, it doesn’t ruin the board or anything for me, it’s just weird that this issue popped up. 

I blame Big Cass. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still seeing giant pics in various threads. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@RIPPA  often on forums, including this one, I use pixhost.org because it's an easy way to generate a thumbnail. That way I can post a pic at 400 or 500 instead of full size. 

Could that code be breaking something, causing the pics to render full size sometimes? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, odessasteps said:

Still seeing giant pics in various threads. 

After the admin meeting...

giphy.gif

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×